Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Κερκυραϊκή κουζίνα δια χειρός Μποτρίνι

Κάντε ένα μικρό, γευστικό ταξίδι στην Κέρκυρα, πηγαίνοντας μόνο μέχρι το Golden Hall, όπου αυτό το Σάββατο 17/10 θα βρείτε τον Έκτορα Μποτρίνι έτοιμο να σας μάθει όλα τα μυστικά της κερκυραϊκής κουζίνας. Διάφορες νοστιμιές και υπέροχες μυρωδιές θα κατακλίσουν τους διαδρόμους του Golden Hall από τη μαγευτική κουζίνα του διάσημου chef, ενώ το δικό του cooking show θα ετοιμάσει και ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης στην κεντρική κουζίνα του Golden Hall.

Ακόμη, η Tina Webb αναλαμβάνει να σας μυήσει στον κόσμο του art de la table, εμπνευσμένο από τις «4 εποχές» του Vivaldi, ενώ παράλληλα ένα πρόγραμμα γευστικής δοκιμής από έλληνες παραγωγούς και δύο ημερήσιες εκθέσεις, «Foto Retrospectiva» & «Greece Revisited» σας περιμένουν να τις επισκεφθείτε.

Η ημέρα αυτή, εκτός από τους μεγάλους, φροντίζει και τους μικρούς που είναι λάτρεις της μαγειρικής, της διατροφής, αλλά και του θεάτρου και της χειροτεχνίας. Ένα παιδικό workshop με τον Ευτύχη Μπλέτσα μαθαίνει στους μικρούς chefs πως η μαγειρική μπορεί να είναι και παιχνίδι, αλλά και μέσα από την ενημέρωση της οργάνωσης «Μπορούμε» τη σημασία της προσφοράς. Το θεατρικό εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη, η θεατρική αφήγηση του έργου «Φράουλες, βατόμουρα και τρεις σταγόνες μέλι» της Έρρικας Παπαβενετίου και η παιδική χορωδία του Golden Hall διασκεδάζουν τους μικρούς επισκέπτες του εμπορικού κέντρου και κρατούν το ενδιαφέρον τους αμείωτο. Παράλληλα μπορούν να εξασκηθούν και στην τέχνη της χειροτεχνίας, αφού στο εργαστήριο Arts & Crafts μπορούν να ετοιμάσουν τις δικές τους κορνίζες και τα δικά τους διακοσμητικά για το δωμάτιό τους.

Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων για όλη την οικογένεια, που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με μία βόλτα στα καταστήματά του και έναν καφέ ή φαγητό με φίλους, το Golden Gall δίνει την απάντηση για ένα διασκεδαστικό Σάββατο.

Πληροφορίες: www.goldenhall.gr
Πηγή: www.clickatlife.gr