Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας ο τρόπος που τρώτε το φαγητό σας [φωτο]

Δεν είναι το τι τρώτε, αλλά το πως τρώτε το γεύμα σας που αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας. Διαβάστε τη λίστα με τους εννέα πιο δημοφιλείς τρόπους για την κατανάλωση τροφίμων και τον χαρακτήρα που κρύβεται πίσω από αυτούς τους τρόπους...
Τα άτομα που τρώνε αργά το φαγητό τους
Εάν είστε κάποιος που γευματίζει σε αργούς ρυθμούς, τότε απολαμβάνετε τις στιγμές στη ζωή σας.
Η ειδικός στα θέμα της συμπεριφοράς πάνω στη διατροφή, Juliet A. Boghossian, ανέφερε ότι κάποιος που τρώει σιγά-σιγά μπορεί να είναι πεισματάρης και άκαμπτος, όταν κάτι διαταράξει τη ρουτίνα του. «Δίνουν στον εαυτό τους προτεραιότητα στη ζωή τους» πρόσθεσε.

Τα άτομα που τρώνε γρήγορα το φαγητό τους
food1-3-10-2015
Τα άτομα που βιάζονται και τρώνε γρήγορα το φαγητό τους, είναι συνήθως άτομα πολυμήχανα, συνεργάσιμα, συνεπή και δίνουν προτεραιότητα στους άλλους στη ζωή τους.
Τα άτομα που οργανώνουν το φαγητό τους
food2-3-10-2015
Εάν είστε από τα άτομα που διαχωρίζουν τις τροφές στο πιάτο τους, τότε είστε πολύ οργανωτικοί και στην καθημερινότητά σας. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν πρόβλημα με την ευελιξία του προγράμματός τους και συχνά χρειάζεται να καταβάλλουν προσπάθεια για να χαλαρώσουν.
Τα άτομα που απομονώνουν την τροφή τους
food3-3-10-2015
Τα άτομα που τρώνε ένα είδος τροφής σε κάθε μπουκιά έχουν επίσης προβλήματα με την ευελιξία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι μεθοδικοί και λεπτομερείς, ωστόσο μισούν τις αλλαγές και δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε αυτές.
Τα άτομα που αναμειγνύουν τις τροφές τους
food4-3-10-2015
Αν είστε κάποιος που επιθυμεί να κερδίσει λίγο απ' όλα και αναμειγνύεται το φαγητό σας πριν φάτε την πρώτη σας μπουκιά, τότε είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα και θέλετε να πειραματιστείτε στη ζωή σας.
Συχνά έχετε ισχυρές φιλικές σχέσεις και αναλαμβάνετε να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, ενώ δυσκολεύεστε να τα ιεραρχήσετε. Επιπλέον, οι άνθρωποι αυτοί έχουν προβλήματα στην συγκέντρωση.
Τα άτομα που κάνουν δυνατούς ήχους όταν τρώνε
food5-3-10-2015
Οι άνθρωποι που μασάνε δυνατά το φαγητό τους ή ρουφάνε με θόρυβο τη σούπα τους είναι αναμφισβήτητα ελεύθερα πνεύματα που δεν λαμβάνουν υπόψιν τις γνώμες των άλλων ανθρώπων.
Συνήθως, είναι απλοί στη ζωή τους.
Τα άτομα που προετοιμάζουν το φαγητό τους
food6-3-10-2015
Όσοι τεμαχίζουν το φαγητό τους πριν ξεκινήσουν να τρώνε, συνήθως διαθέτουν στρατηγική και προοδευτική σκέψη. Φιλοδοξούν κι απολαμβάνουν τον σχεδιασμό της μελλοντικής τους ζωής.
Οι «περιπετειώδεις»
food7-3-10-2015
Οι άνθρωποι που αναζητούν νέες εξωτικές γεύσεις και είναι πρόθυμοι να τις δοκιμάσουν, είναι κάποιοι που απολαμβάνουν το ρίσκο και τον κίνδυνο.
Είναι ανοιχτόμυαλοι και γενναίοι, ενώ αντιμετωπίζονται ως ενδιαφέροντα άτομα από τον περίγυρό τους.
Οι «επιλεκτικοί»
food8-3-10-2015
Τα άτομα που παραγγέλνουν το φαγητό τους ή το επιθυμούν φτιαγμένο με έναν συγκεκριμένο τρόπο, είναι άτομα που ξέρουν ποιοι είναι και τι θέλουν.
Είναι περίεργοι άνθρωποι που ποθούν την γνώση και δεν διστάζουν να κάνουν ερωτήσεις αν αυτό τους βοηθάει να παραμείνουν στη ζώνη άνεσής τους.
directNEWS.gr

πηγή:Το Ποντίκι