Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Δήμος Κέρκυρας. Βοηθείστε τα προσφυγόπουλα

 O Δήμος Κέρκυρας ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της UNICEF και στηρίζει τον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για τα μικρά προσφυγόπουλα.
Την επόμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, από τις 5.00 το απόγευμα  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, θα γίνει ο  καθιερωμένος τηλεμαραθώνιος της UNICEF,  με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες των ανήλικων προσφύγων σε είδη πρώτης ανάγκης και εμβόλια. Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες αυτές παρουσιάζονται αυξημένες  παγκοσμίως, με ιδιαίτερη  ένταση στη χώρα μας.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Α.Ο.K. ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, αφιερώνει τον αγώνα της 12ης Αγωνιστικής Football League ΟΠΑΠ με τον Παναιγιάλειο, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου,  στις 15:00, στα προσφυγόπουλα και καλεί όλους τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα στο ΕΑΚ   Κέρκυρας,  να διαθέσουν για το σκοπό αυτό ένα ευρώ στους  ειδικούς κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν  στην είσοδο του γηπέδου. 
Κατανοώντας τα προβλήματα των προσφύγων,  και μάλιστα των μικρών παιδιών, ο Δήμος μας   σας καλεί  να ενισχύσετε την προσπάθεια της UNICEF και να συμβάλετε – με το ποσό του 1 ευρώ – στη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης και εμβολίων.