Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Κέρκυρα. Δήμος Κέρκυρας και ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ: "ΜΠΟΡΕΙΣ ... αλλά όχι μόνος"

Ο Δήμος Κέρκυρας και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, για έφηβους, νεαρούς ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους, συνδιοργανώνουν παρέμβαση  ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης ανοιχτή προς το κοινό του Δήμου Κέρκυρας, προκειμένου να μεταδώσει το μήνυμα, «Μπορείς αλλά όχι μόνος». Γιατί το πρόβλημα των ναρκωτικών μας αφορά όλους .
Η παρέμβαση αποτελείται από δύο δράσεις που παραθέτονται ως εξής:

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Φαληράκι, θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης ανοιχτή προς το κοινό με θέμα:
•    «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία»
•    «Η συμβολή του σχολείου, της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος»
•    «Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ».  

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 – 14:00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, συναυλία με τη “Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ”, ένα νεανικό σχήμα που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ. Η μουσική που παίζουν περιλαμβάνει ένα ρεπερτόριο ρόκ μουσικής και έντεχνων ελληνικών ακουσμάτων. Το νεανικό αυτό σχήμα συμμετέχει σε εκδηλώσεις ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης του κοινού, για το έργο και τις δράσεις του προγράμματος,  και αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας με την κοινωνία.

Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Δήμου Κέρκυρας και του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, στα πλαίσια Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας. 

Είσοδος Ελεύθερη.