Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Κέρκυρα. Έπεσε απ' τον τρίτο και γλύτωσε!

http://www.enimerosi.com
Είναι από 'κείνες τις περιπτώσεις που λέμε ότι ...  "είχε Άγιο"! Η νέα κοπέλα έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, που έμενε, κάπου στου Κωτσέλα. Προσγειώθηκε ανάμεσα σε προτεταμένα κάγκελα σαν λόγχες και σε κομμένα ξύλα στον ακάλυπτο, και γλύτωσε!
Το συμβάν έγινε μέσα στη βαθειά νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη και ξενύχτισε τη γειτονιά, που έμεινε πίσω από τις γρίλιες, με τα φώτα σβησμένα να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τους τραυματιοφορείς να της βάζουν νάρθηκα, να την ξαπλώνουν στο φορείο και να την ανεβάζουν στο ασθενοφόρο. Αυτήκοοι κάνουν λόγο για έναν δυνατό, υπόκωφο θόρυβο από την πτώση, που στο άκουσμά του πετάχτηκαν πάνω απ' τα κρεβάτια τους.

Κι όμως η κοπέλα δεν έχασε ούτε λεπτό τις αισθήσεις της, είχε επικοινωνία με τους γύρω της και το πρωί είπε στους αστυνομικούς ότι ζαλίστηκε, έχασε την ισορροπία της στο μπαλκόνι που βγήκε να πάρει αέρα και βρέθηκε έτσι στο κενό.
Όλα ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι' αυτό έφυγε από τη δουλειά της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα έπεσε στο δρόμο χάνοντας τις αισθήσεις της. Κάποιος που την είδε κάλεσε ασθενοφόρο. Εκείνη αρνήθηκε να μπει σ' αυτό και έτσι κλήθηκαν κάποιος από το μαγαζί κι ένας φίλος της, που την συνόδεψαν σπίτι. Εκεί, έφθασε και αυτοκίνητο της Αστυνομίας, που στο μεταξύ είχε ενημερωθεί από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με γείτονες ανάμεσα στην κοπέλα τους αστυνομικούς και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που ακολούθησε, έγινε έντονος διάλογος.
Οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι εκεί το συμβάν πήρε τέλος και έφυγαν. Μισή ώρα αργότερα ακούσθηκε ένας υπόκωφος θόρυβος...
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώσθηκαν κατάγματα και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.