Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Κέρκυρα. Δήμαρχος:«Πιστεύουμε ότι η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της»

http://www.kerkyrasimera.gr
Την εκτίμηση ότι, η Ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της, υπερασπιζόμενη την κυριαρχία και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, έκανε ο δήμαρχος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος με αφορμή τη συζήτηση των προσφυγών στο ΣτΕ κατά της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος σημείωσε τα εξής:
«Την περασμένη Παρασκευή συζητήθηκε στην Ολομέλεια του ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης της παραχώρησης αεροδρομίων της χώρας μας, μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Ο Δήμος μας είχε καταθέσει σχετική αίτηση ακύρωσης ήδη από τον Ιανουάριο του 2015 από κοινού με το Δικηγορικό Σύλλογο και το Περιφερειακό Τμήμα του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
Όπως και οι άλλοι προσφεύγοντες, καταθέσαμε τις θέσεις μας που περιλαμβάνονται στην αίτηση ακύρωσης και αναφέρονται στη δημιουργία μονοπωλίου, λόγους δημοσίου συμφέροντος, παραβίαση της Ενωσιακής Νομοθεσίας και παραβίαση άρθρων του Συντάγματος.
Πιστεύουμε πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της, υπερασπιζόμενη την κυριαρχία και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.   Αναμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Από την πλευρά μας, θέλω να τονίσω ότι παραμένουμε στη θέση που έχουμε διατυπώσει και στο παρελθόν ότι πρόκειται για μια συμφωνία σε βάρος της πατρίδας μας και του ελληνικού λαού, για λόγους που έχουμε επαρκώς εξηγήσει, και ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, όπως έχουμε δεσμευτεί και με κάθε πρόσφορο μέσο που έχουμε στη διάθεσή μας».