Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Κέρκυρα. Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Κέρκυρας

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από την Equal Society και την ΚΛΙΜΑΚΑ.
Η Οικονομική κρίση βαθαίνει όλο και περισσότερο. Συνάνθρωποί μας, κάθε ηλικίας χρειάζονται σίτιση, για το λόγο αυτό η EQUAL SOCIETY, η ΚΛΙΜΑΚΑ και τα super market «ΔΗΜΗΤΡΑ», υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας, με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς σας καλούμε να σταθείτε στο πλευρό μας ώστε να βοηθήσουμε οικονομικά αδύναμες οικογένειες που σήμερα δυσκολεύονται να ανταποκριθούν σε βασικές βιοτικές ανάγκες.
Πραγματοποιώντας τις αγορές μας από τα super market «Δήμητρα» αφήνουμε την προσφορά μας σε τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής στο ειδικά διαμορφωμένο καλάθι που θα βρίσκεται στην είσοδο των καταστημάτων. Όλοι καλούμαστε να απλώσουμε το δίκτυο αλληλεγγύης ως ομπρέλα και να διαθέσουμε το περίσσευμά μας για τον διπλανό μας.
Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου θα βρισκόμαστε στα καταστήματα Λευκίμμης, Αλυκών Ποταμού και Υπερδήμητρα (Κανάλια), τις ώρες 11:00 – 15:00.
Συμπαραστεκόμαστε στους συμπολίτες μας συγκεντρώνοντας:
Όσπρια
Λάδι
Μέλι
Αλεύρι
Γάλα εβαπορέ
Ζάχαρη
Αλάτι
Κονσέρβες
Τοματοπολτός
Πουρέ σκόνη
Χυμοί συμπυκνωμένοι-φρουτοποτά
Απορρυπαντικά ρούχων
Υγρό σαπούνι πιάτων
Καθαριστικά σπιτιού
Σαμπουάν
Χαρτί υγείας
Χαρτί κουζίνας
Βρεφικές πάνες & μωρομάντιλα
Καλούμε όλους εσάς να δείξετε την ευαισθησία σας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια μας.
Με την υποστήριξη:
των Δήμητρα Μάρκετ