Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Κέρκυρα. Ετοιμάζουν «εξόρμηση» σε δρόμους και παραλίες

http://www.kerkyrasimera.gr
Νέα όψη σε δρόμους και παραλίες φιλοδοξεί να δώσει η εθελοντική ομάδα «Ολοι μαζί για την Κέρκυρα»  με προσωπική εργασία και διάθεση προσφοράς απο τα μέλη της αλλά και όποιον επιθυμεί να συμβάλλει.
Η ομάδα, που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι τη δράση της με την κατασκευή των 8 θαλάσσιων ραμπών για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες, προχώρησε σε σειρά δράσεων αλληλεγγύης και προσφοράς. Η νέα της δράση θα γίνει στις αρχές Απριλίου με τη συνεργασία των υπηρεσιών της ΠΙΝ, του Δήμου και όσων εθελοντικών ομάδων δηλώσουν διαθεσιμότητα για συνεργασία.

Οπως λένε οι ίδιοι "δε χάνουμε χρόνο με τις παραλείψεις, που διαπιστώνουμε. Οτι έγινε, έγινε. Μας ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον. Στόχος της εθελοντικής μας δράσης είναι να αναδείξουμε την ευαισθησία των ανθρώπων, να συμβάλλουμε ώστε σιγά-σιγά να αποκτήσουν οι νέοι κυρίως άνθρωποι κουλτούρα προσφοράς και αλληλεγγύης. Να δράσουμε βοηθητικά και παράλληλα με τους φορείς και τις ομάδες και σε καμία περίπτωση να τους αντικαταστήσουμε και να αναλάβουμε εμείς το έργο για το οποίο είναι υπεύθυνοι".
Η γνωριμία της ομάδας με το κοινό θα γίνει το Σάββατο στις 5 Μαρτίου και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΚΕ.