Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Κέρκυρα. 56χρονος διακινούσε χασίς

Σε νέα σύλληψη για διακίνηση κάνναβης προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Κέρκυρας.
Ειδικότερα, συνελήφθη το μεσημέρι της 30ης Μαϊου στην Κέρκυρα 56χρονος Ελληνας για διακίνηση ναρκωτικών.
Ο 56χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του και στους βοηθητικούς χώρους αυτής, βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, σε συσκευασίες, συνολικού βάρους 129,7 γραμμαρίων.
Επίσης, κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας ενώ στις έρευνες συμμετείχε και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών
Ο 56χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 28/5 συνελήφθη ένας 38χρονος Ελληνας από την ομάδα ΔΙΑΣ και το Τμήμα Δίωξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας με 50 συνολικά γραμμάρια χασίς στην κατοχή του. Ειδικότερα, ο 38χρονος εντοπίστηκε αρχικά, στην πόλη της Κέρκυρας, από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9 γραμμαρίων περίπου.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών τόσο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 38χρονος όσο και στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη, σε συσκευασίες, συνολικού βάρους 40,8 γραμμαρίων καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.
Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.