Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Κέρκυρα. Το Σαββατοκύριακο στη Γαρίτσα ταχύπλοα και φουσκωτά

http://www.kerkyrasimera.gr
Ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Φουσκωτών και Ταχύπλοων σκαφών καθώς και των JetSki διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στον κόλπο της Γαρίτσας. Η παρουσίαση της διοργάνωσης έγινε την περασμένη Τετάρτη στην Κάτω Πλατεία.
Ο πρόεδρος του τοπικού Ομίλου ταχύπλοων σκαφών, Σπ. Κρητικός μίλησε στη Σοφ. Καρύδη για λογαριασμό της Κ.Σ.:
Μεγάλη συμμετοχή & οι Κερκυραίοι πρώτοι!
Ο Σπ. Κρητικός αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον, που υπάρχει για τους αγώνες. Ενημέρωσε ότι το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τον πρώτο αγώνα στις 20 -21 Μαΐου στο Μακρύγιαλο Πιερίας. Το Σαββατοκύριακο 18-19/06 διεξάγεται ο 2ος αγώνας στην Κέρκυρα και ακολουθεί ο τρίτος στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού Ομίλου Φουσκωτών σκαφών «τα τελευταία οκτώ χρόνια τα κερκυραϊκά πληρώματα πρωταγωνιστούν και έρχονται πρώτα στους αγώνες». Ο ίδιος αναφέρθηκε στις φετινές συμμετοχές, που «θα ξεπεράσουν τα 20 σκάφη. Ενώ 10 -12 θα είναι τα jetski για το δικό τους πρωτάθλημα».
Εμείς & οι χορηγοί…η πολιτεία μας ξέχασε
Ο Σπ. Κρητικός τονίζει ότι «η διοργάνωση στηρίζεται στις προσπάθειες του Ομίλου και τη συνδρομή των χορηγών. Ενώ, από την πλευρά της αυτοδιοίκησης και της πολιτείας δεν υπήρξε βοήθεια, όπως συνέβη για παράδειγμα στην Πιερία, που οι αγώνες έγιναν με την αρωγή δήμου και περιφέρειας».
Αγώνες και εκδηλώσεις
Το αγωνιστικό πρόγραμμα διεξάγεται στον κόλπο της Γαρίτσας, θα ξεκινήσει αύριο από τις 15:00 – 20:00 και την Κυριακή από τις 09:00 – 12:30. Εκτός των αγώνων το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολλές εκδηλώσεις, όπως επιδείξεις με τα σκάφη, επιδείξεις διάσωσης καθώς και χορευτικά με τις μαζορέτες.
ΘΕΜΑ 2ο ΦΩΤΟ ΤΡΙΤΗ