Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Κέρκυρα. Ο ΟΛΚΕ δώρισε Μηχάνημα Αιμοκάθαρσης & Πλωτά Αμαξίδια Θαλάσσης

http://ant1kerkyra.gr
Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. με πρόσφατες αποφάσεις του, ενέκρινε αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για τον εξοπλισμό του με ακόμη ένα (1) μηχάνημα αιμοκάθαρσης καθώς και αίτημα του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Κέρκυρας για προμήθεια δύο (2) αμφίβιων-πλωτών αμαξιδίων παραλίας.
Συγκεκριμένα o Ο.Λ.ΚΕ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για τον εξοπλισμό της μονάδας τεχνητού νεφρού με την προμήθεια ενός μηχανήματος αιμοκάθαρσης. Με την προμήθεια και δωρεά αυτή από πλευράς Ο.Λ.ΚΕ δίνεται άμεση λύση στη δυνατότητα προγραμματισμού φιλοξενίας και θεραπείας περισσότερων συμπολίτων μας αλλά και στην δυνατότητα αντιμετώπισης των προγραμματισμένων θεραπειών, στις οποίες περιλαμβάνονται επισκέπτες του νησιού μας και οι οποίες κατά τους θερινούς μήνες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Επίσης με την προμήθεια και δωρεά δύο (2) αμφίβιων-πλωτών αμαξιδίων παραλίας στο Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας που θα τοποθετηθούν σε παραλίες του νησιού, δύναται η δυνατότητα απρόσκοπτής πρόσβασης στο υγρό στοιχείο συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα αλλά και σε επισκέπτες με αντίστοιχα προβλήματα που παρά το σύντομο της διαμονής τους θα μπορούν πλέον χαρούν τη θάλασσα της Κέρκυρας και τα ευεργετήματα της.