Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Φτιάξτε μόνοι σας… μπύρα μέχρι και κονσέρβα

Σήμερα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα θέμα, λίγο διαφορετικό από αυτά που σας έχουμε συνηθίσει, το ίδιο όμως ενδιαφέρων αφού συλλέξαμε για εσάς τα καλύτερα βίντεο με εύκολες τεχνικές για να βοηθήσουν και τους πλέον αρχάριους να φτιάξουν μόνοι τη δική τους μπύρα μέχρι και πιπεριές κονσέρβα. Αν και υπάρχει πληθώρα προϊόντων στην αγορά και μπορείτε να βρείτε τα πάντα χωρίς καθόλου κόπου, παρόλα αυτά η αυτάρκεια είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα αν θέλουμε να ξέρουμε τι τρώμε και να έχουμε τα δικά μας αγνά προϊόντα.

Φτιάξτε μόνοι, τη δική σας ..Μπύρα

Όλοι είμαστε λάτρεις της μπύρας και απολαμβάνουμε να την πίνουμε παγωμένη παρακολουθώντας την αγαπημένη μας ομάδα ή όταν είμαστε με παρέα και καλούς φίλους. Τι θα λέγατε να τους καταπλήξετε όλους την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε φτιάχνοντας τη δική σας μπύρα;
Αν σας αρέσει η ιδέα τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα παλιό αλλά αρκετά καλό και κατατοπιστικό βίντεο που βρήκαμε στο διαδίκτυο, και μας εξηγεί βήμα – βήμα, πως μπορούμε να φτιάξουμε μπύρα μόνοι μας στο σπίτι και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Όσοι λοιπόν θέλετε να φτιάξετε ως χόμπι τη δική σας μπύρα με αγνά υλικά, τότε σίγουρα η διαδικασία που περιγράφεται στο βίντεο θα σας κατατοπίσει και θα σας λύσει πολλές απορίες.
Δείτε το Βίντεο, Φτιάξτε τη δική σας μπύρα και… πιείτε στην υγειά σας!!!

Φτιάξτε εύκολα κονσέρβα με πιπεριές (βίντεο)

Ο πιπεριές σε κονσέρβα είναι οι αγαπημένες μας και ειδικά όταν πρόκειται για πιπεριές Φλωρίνης, δυστυχώς όταν παρασκευάζονται σε μαζική παραγωγή χάνουν αρκετή από τη γεύση τους και δε συγκρίνονται με τις χειροποίητες συνταγές, επίσης προστίθενται και συντηρητικά που δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την υγεία μας. Εκτός από αυτάρκεια λοιπόν, θα έχετε και φτιάξει τις δικές σας πιπεριές σε κονσέρβα με γνήσια, αγνά υλικά και απαλλαγμένα από χημικά.
Αν αγαπάτε τις πιπεριές και ειδικά όταν είναι σε κονσέρβα, τότε σίγουρα πρέπει να παρακολουθήσετε στο βίντεο την εύκολη διαδικασία για να μπορέσετε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι κονσέρβες πιπεριάς.
Δείτε τα σχετικά βίντεο εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=8nEpZ7lA89Q&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=GCpQ82xylUU
http://www.votanonkipos.gr