Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Κέρκυρα. Συνάντηση του Δημάρχου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και επιχειρηματίες του Κάβου

Συνάντηση με εκπροσώπους του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάβου και επιχειρηματίες της περιοχής, είχε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος.
Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, ενημέρωσαν το Δήμαρχο, για τις καταστροφικές επιπτώσεις, που δημιουργεί στην περιοχή η ηχορύπανση, από έναν μικρο αριθμό καταστημάτων (Mπαρ), που λειτουργούν ανεξέλεγκτα και εις βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας των επιχειρήσεων, που τα τελευταία χρόνια κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια για στροφή σε ποιοτικό τουρισμό. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν: “ο Κάβος αλλάζει, προσπαθούμε να σταματήσουμε την καταστροφική πορεία της περιοχής μας και ζητάμε τη βοήθεια του Δήμου, για να μπει τέρμα στην αναρχία και στην ανομία, που κυριαρχούν τις τελευταίες δεκαετίες”.
Ο Δήμαρχος, υποσχέθηκε να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου και των επιχειρήσεων, ώστε να μπει μια τάξη στην περιοχή του Κάβου. Για το θέμα της ηχορύπανσης, ο κ. Νικολούζος, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εφαρμοσθεί άμεσα ο νόμος.