Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Κέρκυρα. Όλοι μαζί τολμάμε και στο Δημοτικό θέατρο!

Το κίνημα πολιτών «μαζί για τη Κέρκυρα» για άλλη μια φορά αναλαμβάνει δράση “χτυπώντας”... αυτή τη φορά στο Δημοτικό Θέατρο, όπου με προσωπική εργασία θα αποκαταστήσει τη λειτουργικότητα του θεάτρου για την χειμερινή σαιζόν. Όλα τα απαραίτητα υλικά θα τα προμηθεύσουν οι υπηρεσίες του δήμου.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 01/10 από τις 15:00 και την Κυριακή 02/10 από τις 08:00.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της κίνησης
«Όλοι συμφωνούμε ότι το δημοτικό μας θέατρο έχει προβλήματα, τα οποία μειώνουν τη λειτουργικότητα του. Το καθιστούν ολοένα και περισσότερο ακατάλληλο να φιλοξενήσει παραστάσεις και πολιτιστικά δρώμενα, που έχει τόσο ανάγκη η πόλη μας.

Ως εθελοντική ομάδα αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συμβάλλουμε, με προσωπική εργασία στην λειτουργικότητα του θεάτρου για την χειμερινή σαιζόν. Όλα τα απαραίτητα υλικά θα τα προμηθεύσουν οι υπηρεσίες του Δήμου της Κέρκυρας.
Επαγγελματίες και φορείς του τόπου μας είναι διαθέσιμοι να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους και θα συνεργαστούν με τις υπηρεσίες του Δήμου για την συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων και για τον καθαρισμό της πρόσοψης του Δημοτικού θεάτρου από τα χρώματα και τα graffiti.
Τολμήσαμε και πήραμε την απόφαση αυτή γιατί νιώσαμε σιγουριά, γνωρίζοντας ότι έχουμε την συμμετοχή και την στήριξη με μηχανήματα και εθελοντική εργασία, των :
• για άλλη μια φορά της εταιρείας Corfu Cleaning
• και των θερμοϋδραυλικών της Κέρκυρας !!!!
Σας περιμένουμε σε άλλη μια γιορτή του εθελοντισμού !!!
Εκτός από τις εξειδικευμένες εργασίες θα μπορεί κάποιος να βοηθήσει στον καθαρισμό του χώρου των εργασιών και βέβαια να τονίσουμε ότι και μόνον η παρουσία σας θα συμβάλλει στην απόλαυση της γιορτής !!!
Στόχος της εθελοντικής μας δράσης είναι να αναδείξουμε την ευαισθησία των ανθρώπων, να συμβάλλουμε ώστε σιγά-σιγά να αποκτήσουν οι νέοι κυρίως άνθρωποι κουλτούρα προσφοράς και αλληλεγγύης. Να δράσουμε βοηθητικά και παράλληλα με τους φορείς και τις ομάδες και σε καμία περίπτωση να τους αντικαταστήσουμε και να αναλάβουμε εμείς το έργο για το οποίο εκείνοι είναι υπεύθυνοι».