Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Κέρκυρα. Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας... συνολικά τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και σχηματίστηκαν -κατά περίπτωση- δικογραφίες σε βάρος δύο υπηκόων Γερμανίας ηλικίας 28 και 33 ετών και ενός 19χρονου υπηκόου Αλβανίας, για τα αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της κλοπής, αντίστοιχα.
Ειδικότερα, η πρώτη περίπτωση αφορούσε την εξιχνίαση τριών 3 υποθέσεων κλοπών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, στις οποίες ταυτοποιήθηκε η δράση δύο υπηκόων Γερμανίας 28 και 33 ετών.
Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα 14.03.2016 έως 25.03.2016 πραγματοποίησαν τρεις διαδοχικές κλοπές, αφαιρώντας δύο τσάντες από σταθμευμένα αυτοκίνητα και διάφορα αντικείμενα από τουριστικό κατάστημα.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρέσει, τα οποία και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Στην δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, εντόπισαν έναν 19χρονο υπήκοο Αλβανίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κλεμμένο ποδήλατο, το οποίο είχε αφαιρεθεί την Τετάρτη 10-08-2016 από την περιοχή του Ύψου στην Κέρκυρα.
Οι -κατά περίπτωση- δικογραφίες που σχηματίσθηκαν από τις αντίστοιχες αστυνομικές υπηρεσίες, θα διαβιβασθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.