Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Κέρκυρα. Τέσσερις περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας και το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών, συνολικά, τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις κλοπών και σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες με την κατηγορία της κλοπής, κατά περίπτωση σε βάρος έξι ημεδαπών, καθώς ενός 22χρονου αλλοδαπού.
Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση κατά τη διερεύνηση υπόθεσης κλοπής κινητού τηλεφώνου και χρημάτων, το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, δύο 37χρονοι άνδρες.

Στη δεύτερη περίπτωση, η οποία αφορούσε επίσης την κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, σχηματίσθηκε δικογραφία , από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος ενός 22χρονου Αλβανού.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν δύο ακόμη υποθέσεις κλοπών οι οποίες αφορούσαν, την κλοπή χρημάτων και άλλων αντικειμένων, από σταθμευμένο αυτοκίνητο τη Δευτέρα  7 Νοεμβρίου, στην περιοχή της Κάτω Κορακιάνας, με δράστες δύο άνδρες,  49 και 23 ετών, καθώς και την εξιχνίαση μας κλοπής από σπίτι, ύστερα από εργαστηριακή ανάλυση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, στην ίδια περιοχή, κατά την οποία είχα αφαιρεθεί χρήματα, από έναν 26χρονο.

Για όλες τις παραπάνω υποθέσεις σχηματίσθηκαν αντίστοιχες δικογραφίες οι οποίες υποβλήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.