Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Κέρκυρα. ΔΟΠΑΠ: Καλεί σε ανταπόκριση για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη της Κέρκυρας, απευθύνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ο ΔΟΠΑΠ.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Ν. Κορακιανίτης οι προτάσεις μπορούν να κατατεθούν έως την Τετάρτη 24-11-2016 και ώρα 12:00, στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ (πύλη Αγ. Νικολάου – Φαληράκι)
Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από το Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ  και θα σταλούν προς έγκριση και από το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας.
Ειδικότερα, ο ΔΟΠΑΠ πρόκειται να οργανώσει και να συνδιοργανώσει χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις στα κάτωθι σημεία:

-           Πλατεία Σαρόκου
-           Πλατεία Ανουντσιάτας
-           Πλατεία Δημαρχείου San Giacomo
-           Χώρος 400m3 στην Άνω Πλατεία
-           Πάλκο Άνω Πλατείας
-           Πλακάδο Αγ. Σπυρίδωνα
-           Πλατεία Λεμονιάς
-           Πλατεία Κρεμαστής
-           Σπηλιά
-           Περιστύλιο ανακτόρων
-Η ανάπτυξη εκδηλώσεων και δράσεων θα γίνει  χωρίς  διάθεση προϊόντων προς πώληση.
-Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 4-12-2016 έως 7-1-2017
-Στον εγκεκριμένο από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δήμου & Αρχαιολογίας) χώρο των 400m3 της Άνω Πλατείας, προτείνεται η εγκατάσταση ολοκληρωμένου δικτύου δράσεων τύπου Χριστουγεννιάτικου Χωριού στο οποίο θα τοποθετηθούν ξύλινα σπιτάκια , ψυχαγωγικά παιχνίδια για παιδιά (τρενάκι, καρουζέλ, αλογάκια, τραμπολίνο κ.α.) και φάτνη.
-Στους άλλους χώρους προτείνεται η τοποθέτηση κατάλληλης υποδομής για παραστάσεις καλλιτεχνικών συνόλων, χριστουγεννιάτικων δένδρων, φωτισμός και ηχητική κάλυψη για οργάνωση δράσεων (συναυλιών, παραστάσεων κ.α.) από πολιτιστικούς φορείς και σωματεία.
-Κάθε συμβαλλόμενος θα αναλάβει το σχεδιασμό, παραγωγή, επιμέλεια, καλή λειτουργία, εγκατάσταση και αποξήλωση εξοπλισμού, εορταστικού διακόσμου ημέρας και νύκτας, για τον τόπο και την εκδήλωση που θα συμμετέχει. Η τοποθέτηση όποιων αντικείμενων θα πρέπει να είναι σύμφωνη με το 2696/17-7-15  έγγραφο της εφορίας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας.
-Παρέχεται η δυνατότητα ανταποδοτικού αντιτίμου μέγιστου ύψους 2,00 ευρώ ανά δραστηριότητα, επί των ψυχαγωγικών παιχνιδιών, προκειμένου οι συμβαλλόμενοι να ανταπεξέλθουν στα έξοδα εγκατάστασης και λειτουργίας της εκδήλωσης ή δράσης τους.