Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Η Κέρκυρα 4η στις ταξιδιωτικές αναζητήσεις στις ΗΠΑ!

http://www.kerkyrasimera.gr
ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΥΔΗ
Ανάμεσα στις 10 κορυφαίες ταξιδιωτικές αναζητήσεις του 2016 στις ΗΠΑ  βρίσκεται η Κέρκυρα και μάλιστα στην 4η θέση, όπως απεκάλυψε η Google, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.
Τα περισσότερα από τα ερωτήματα που σχετίζονταν με ταξιδιωτικούς προορισμούς  από τους αμερικανούς τουρίστες ήταν πρωτίστως τοποθεσίες διακοπών στην Αμερική, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
Πρώτο σε προτιμήσεις στη λίστα αναζήτησης ήρθε το Μπαλί, ακολούθησε το Λας Βέγκας, το Σαν Φραντσίσκο, η Κέρκυρα, το Ορλάντο, τα νησιά Μπόρα Μπόρα, το Μαϊάμι, η “Myrtle Beach” στη Νότια Καρολίνα και τελευταίο το περιβόητο “Grand Canyon” ενώ δεν έλλειπε και η κλασσική ετήσια ερώτηση «πόσο βάρος μπορούν να έχουν οι αποσκευές μου στο αεροπλάνο»  προκειμένου να αποφύγουν το υπέρβαρο.
Η μόνη ευρωπαϊκή αναφορά ήταν για την Κέρκυρα.
Το “Travel& Leisure”- ένα πολύ γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό στην Αμερική, με βάση του τη Νέα Υόρκη-  που επισκέπτονται για ταξιδιωτικές προτάσεις οι αμερικανοί τουρίστες, περιγράφει τη Κέρκυρα ως εξής: «Το νησί της Κέρκυρας είναι στην Ελλάδα, που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Αλβανίας. Το πανέμορφο νησί με τα ασβεστωμένα σπίτια, τους ελληνικούς ναούς και τα ενετικά φρούρια-έχει όλα τα φόντα για να κάνετε υπέροχες διακοπές».