Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Κέρκυρα. Εξιχνιάστηκαν οι κλοπές στο Νοσοκομείο

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας περιπτώσεις διαδοχικών κλοπών, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (31-01-2017), από το χώρο του Γενικού Νοσοκομείου στην Κέρκυρα και που πρώτο το kerkyrasimera.gr είχε γράψει! (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ) Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 16, 17 και 24 ετών, για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις ημεδαποί, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (31-01-2017), παραβίασαν -αρχικά- περίπτερο, από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, προϊόντα καπνού και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας (300) ευρώ.
Στη συνέχεια, παραβίασαν έξι συνολικά αυτοκίνητα, που βρίσκονταν στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, αφαιρώντας από ένα από αυτά ένα ραδιοκασετόφωνο.
Επιπλέον, από τον ίδιο χώρο αφαίρεσαν και δύο ποδήλατα.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγάλο μέρος των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών δραστών θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας