Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Κέρκυρα. Δωρεάν προληπτικοί ιατρικοί έλεγχοι για παιδιά από τον «Ιπποκράτη»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και σε συνεργασία με εθελοντές γιατρούς / οδοντιάτρους παρέχουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στα παιδιά της Κέρκυρας.
Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, θα βρίσκεται στην Πάνω Πλατεία «Λιστόν» στην Κέρκυρα όπου εθελοντές γιατροί και οδοντίατροι θα πραγματοποιήσουν δωρεάν προληπτικούς ελέγχους στα παιδιά.

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας.
Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το οποίο αποτελείται από τέσσερα αυτόνομα ιατρεία, πλήρως εξοπλισμένα, θα βρίσκεται στην Πάνω Πλατεία «Λιστόν» με ώρες λειτουργίας από τις 08:30 έως τις 16:00 μμ. πραγματοποιώντας προληπτικούς ιατρικούς/οδοντιατρικούς ελέγχους στα παιδιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 έως και σήμερα τον «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» και τις δύο κινητές ιατρικές μονάδες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχουν επισκεφθεί περισσότερα από 85.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κέρκυρα, 26610-20890, infokerkyra@hamogelo.gr