Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Κέρκυρα. Επίσκεψη Κ. Παυλίδη στη «Μέλισσα»

Το Σάββατο 27 Μαϊου ο Βουλευτής Κέρκυρας κ. Παυλίδης Κών/νος επισκέφθηκε τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας και ενημερώθηκε επί 2ωρο για τα προβλήματα του Συλλόγου και του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΜΕΛΙΣΣΑ» από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σπύρο Ζουμπουλίδη και των μελών του ΔΣ κ.κ. Κυπριανού Αλ, Κορακιανίτη Ρ. και Συναδινού Δ.
Επιπρόσθετα ο κ. Ζουμπουλίδης ως μέλος του ΓΣ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία τον ενημέρωσε και για τα θέματα των Ατόμων με Αναπηρία και τις προτάσεις – διεκδικήσεις που έχει στείλει στα μέλη της Κυβέρνησης και τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.
Όπως ανακοινώθηκε από το Δ.Σ. «Ο κ. Παυλίδης χωρίς να υποσχεθεί κάτι δήλωσε ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για τα θέματα των ΑμεΑ, και τις όποιες εφικτές λύσεις (ΕΝΦΙΑ για όλα τα ΑμεΑ με 67% Αναπηρία, έγκαιρη στελέχωση Ειδικών Σχολείων, Αφορολόγητο, ΚΕΠΑ, προβλήματα Νεφροπαθών & Θαλασαιμίας, ΚΕΚΥΚΑμεΑ κ.α ) τις οποίες σημείωσε θα ενδιαφερθεί, όπως και για οποιοδήποτε θέμα τον χρειασθεί ο Σύλλογός μας».