Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Κέρκυρα. Στις 26 Ιουνίου η επίσημη πρώτη του ΑΟΚΚ

Αφού έπεσαν την περασμένη Τρίτη, οι υπογραφές με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και έχοντας κλείσει το θέμα του προπονητή, η ομάδα ξεκίνησε το σχεδιασμό της για την ερχόμενη σεζόν. Ο νέος τεχνικός επιστρέφει από την Αθήνα στις 15 Ιουνίου, αλλά ήδη έχουν δοθεί οι απαραίτητες οδηγίες για όλα. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι στις 26 του μήνα, ενώ τρεις εβδομάδες μετά θα πάει στο αγαπημένο της μέρος, εκεί που εδώ και χρόνια κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι σε συζητήσεις με άλλα επαγγελματικά σωματεία για το κλείσιμο φιλικών αγώνων, με το πρόγραμμα να ανακοιώνεται ςντός των επόμενων ημερών.
Η ΠΑΕ για όλα αυτά εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει χαρακτηριστικά:
Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι ενόψει της νέας περιόδου, στις 23, 24 και 25 Ιουνίου  θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις της ομάδας και εντός του ίδιου τριημέρου έχει προγραμματιστεί οι παίκτες να υποβληθούν στο σύνολο των εργομετρικών ελέγχων.
Η πρώτη προπόνηση που θα σημάνει και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, θα γίνει στις 26 Ιουνίου υπό την ηγεσία του νέου μας προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου, στο προπονητικό μας κέντρο (Πλάντραφος Ποταμού).
Από τις 17 έως τις 30 Ιουλίου η ομάδα θα βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της.
Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων της ομάδας μας.
Σπύρος Πίκουλας