Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Έρχεται το τέλος του κόσμου (ξανά)!

Κρίσιμη για την ανθρωπότητα είναι η 23η Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον σύμφωνα με μια νέα θεωρία καταστροφής.

Η θεωρία αυτή επικαλείται τις «μετρήσεις» ενός Χριστιανού «αριθμολόγου» που υπολόγισε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο πλανήτης X ή Νιμπίρου θα περάσει δίπλα από την Γη προκαλώντας την απόλυτη καταστροφή της.

Όπως τονίζει ο αριθμολόγος τα πρώτα δείγματα καταστροφής ήδη κάνουν την εμφάνισή τους στις ΗΠΑ με τη μορφή φυσικών καταστροφών, όπως ο τυφώνας Χάρβεϊ.


Ο ίδιος, μάλιστα, επικαλείται και κείμενα του ευαγγελιστή Λουκά και συγκεκριμένα στον στίχο 21:25 και 26 όπου αναφέρει: «Ως προς δε την δευτέραν παρουσίαν, θα γίνουν πρωτοφανή και καταπληκτικά φαινόμενα στον ήλιον και την σελήνην και τα αστέρια. Εις δε την γην θα καταλάβη τα έθνη μεγάλη στενοχωρία και φόβος και αμηχανία πολλή, καθώς τα τεράστια ορμητικά κύματα της θαλάσσης με θόρυβον πολύν και σάλον θα ορμούν να κατακλύσουν την γην».

Η εφημερίδα Sun αναφέρει πως το Σάββατο, όπου ο πλανήτης Χ θα περάσει από τη Γη, θα σημειωθούν ηφαιστειακές εκρήξεις, τσουνάμι και σεισμοί.

Η NASA έχει αρνηθεί την ύπαρξη του πλανήτη Χ ή Νιμπίρου από το 2012: «Αν ο πλανήτης ήταν αληθινός (...) οι αστρονόμοι θα το παρακολουθούσαν στενά τα τελευταία 10 χρόνια, και θα ήταν ορατός με γυμνό μάτι έως τώρα. Προφανώς, δεν υπάρχει».

Κάποιοι συνδέουν τον υποτιθέμενο πλανήτη με κείμενα της Αποκάλυψης, ενώ άλλοι ισχυρίζονται πως η ευθυγράμμιση των αστερισμών της Παρθένου, του Λέοντα και μιας σειράς πλανητών υποδηλώνει την έναρξη του κεφαλαίου 12 της Αποκάλυψης, όπως περιγράφεται στη Βίβλο.
http://www.nooz.gr